• Producten
 • Bedrijfsprofiel
 • Historie
 • Nieuws
 • Bedrijfsprofiel

  Bedrijfsprofiel

  Het spreekt voor zich dat Scheres Brandstoffenhandel zich voorstaat op de hoge mate van productkennis en service die het bedrijf in huis heeft. Natuurlijk hebben wij verstand van zaken, maar wij bieden u graag nét wat meer dan anderen. Dat blijkt uit onze speerpunten:

  - Flexibele service
  Door een compacte organisatie en klantgerichte instelling zijn wij in staat zeer soepel in te spelen op uw wensen. Het is eerder regel dan uitzondering dat spoedbestellingen binnen enkele uren geleverd worden. Bovendien staan wij op afspraak ook buiten kantooruren en zelfs op zon- en feestdagen graag voor u klaar. Bediening aan de pomp is voor ons een vanzelfsprekendheid. U hoeft niet eens uit de auto te stappen.

  - Kwaliteit tegen een messcherpe prijs
  Uiteraard staat kwaliteit hoog in ons vaandel. De minerale olie is dan ook conform de kwaliteitsnormen die Total, fina en elf hanteren. En wat voor u minstens zo belangrijk is: wij leveren onze kwaliteitsproducten tegen messcherpe prijzen. Wie zijn hiertoe in staat door onze zeer efficiënte organisatiestructuur. U profiteert daardoor van de aantrekkelijke prijzen waartegen wij onze producten en diensten kunnen aanbieden.

  - Mobiliteit met oog voor milieu
  Met twee compacte tankauto’s kunnen wij met het grootste gemak op normaliter lastig bereikbare locaties, zoals bouwputten of landbouwpercelen komen. Bovendien is de nieuwste tankauto uitgerust met een dunne, zestig meter lange slang met afslagpistool waardoor machines, stroomaggregaten, drainagepompen en kannen ter plaatse op milieuvriendelijke wijze kunnen worden afgetankt. Een tankauto met Euro 6 motor, waarop voor de komende jaren ontheffing is verleend voor alle (stedelijke) milieuzones, maakt onze actieradius bijna onbeperkt.

  U ziet het, er zijn vele redenen om voor Scheres Brandstoffenhandel te kiezen. Daarom zeggen wij ook: Scheres, omdat het nét wat meer is...!

  Scheres Brandstoffenhandel bv
  Napoleonsweg 114
  6081 AE Haelen
  Tel.: 0475-59.13.03
  email: info@scheres.nl

  KvK: 77050959

  Openingstijden

  1. Bemand:
  2. Ma t/m vrij: 08:00 - 13:00 uur
  3. Za: 08:00 - 16:00 uur
  4. Zo: gesloten
  5. Onbemand:
  6. Ma t/m vrij: 7:00 - 21:00 uur
  7. Za, zo: 8:00 - 18:00 uur